Custom Search

luni, 4 august 2008

Google localizează AdSense pentru România

Google face disponibilă tehnologia sa de căutare în limba română, oferind website-urilor locale o nouă oportunitate de a genera venit din publicitatea online.

Google a anunţat lansarea produselor Google AdSense pentru căutare şi Adsense pentru conţinut, dedicate website-urilor şi portalurilor din România. Adsense pentru căutare este un program gratuit care permite website-urilor din România să pună la dispoziţia vizitatorilor care realizează căutări din paginile acestora rezultatele oferite de motorul de căutare Google. De asemenea, programul afişează anunţuri relevante sub formă de text, selectate automat în funcţie de termenii de căutare. AdSense pentru conţinut permite afişarea pe propriile pagini web a anunţurilor Google relevante şi neagresive, selectate automat în funcţie de conţinutul acestor pagini şi, totodată, oportunitatea de a câştiga bani în acest mod.

AdSense pentru căutare oferă website-urilor şi portalurilor posibilitatea de a-şi atrage şi fideliza vizitatorii, prin facilităţi de căutare. Programul pune în legătură proprietarii de website-uri cu clienţii Google AdWords, permiţând afişarea de anunţuri relevante sub formă de text pe paginile cu rezultatele căutărilor. Google plăteşte proprietarii website-urilor care folosesc AdSense pentru căutare atunci când vizitatorii fac clic pe anunţuri sau pe baza numărului de afişări.

Google AdSense pentru conţinut oferă proprietarilor de website-uri posibilitatea de a afişa anunţuri Google pe propriile pagini de web. Programul este gratuit şi combină anunţurile oferite în regim de "plată pe clic" cu cele oferite în regim de "plată pe afişare", ceea ce înseamnă că proprietarii de website-uri sunt plătiţi pentru clicurile valide făcute de vizitatori pe anunţuri sau pentru afişarea acestora. AdSense pentru conţinut permite atât anunţuri de tip text, cât şi anunţuri de tip imagine sau video, într-o varietate de dimensiuni care pot fi adaptate formatului diferitelor pagini web.

Proprietarii de website-uri, indiferent de mărimea acestora, pot utiliza atât AdSense pentru căutare, cât şi AdSense pentru conţinut, aceste programe configurându-se automat. Prin intermediul lor, anunţurile clienţilor Google AdWords vor fi afişate pe paginile website-ului, îmbogăţindu-i conţinutul cu anunţuri relevante pentru vizitatori şi oferindu-vă o sursă importantă de venit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Custom Search