Custom Search

vineri, 22 august 2008

Earning venituri videoclipuri de la YouTube tocmai a fost mai uşor

Ne-ar face plăcere să vă anunţ că aproximativ două recente îmbunătăţiri video unităţile care le face mai atrăgătoare şi uşor de a plasa pe site-urile dumneavoastră.
În primul rând, pe care le-am parteneriat cu unele noi furnizori de conţinut pe care am dori să subliniez.


Aceste parteneri au semnat la pentru a permite editorilor AdSense videoclipuri lor de a încorpora şi cota-parte din profitul publicitar.

Broadbandtv: "Broadbandtv este parteneriatul cu YouTube pentru a aduce cele mai bune video mijlocii la un program de crestere si angajat online de public. Broadbandtv arată includ hit-uri de la Fashion, Celebrity News, Sport, Tehnologie, Comedie şi de turism pentru a început notch limba spaniola-serii de televiziune, cum ar fi Somos Tu y Yo. "

Corporation: "CBC / Radio-Canada Canada este a radiodifuzorului public naţional, iar unul dintre ei mai mari institutii culturale. CBC / Radio-Canada este disponibil cum, unde, când şi canadienii doresc asta."

Livadă: "Un lider mondial în digitale, muzică, film, noile media şi de brand de servicii, oferte de familie cu livada de conţinut, cum ar fi Gumby, domnul Bill, My Favorite Martian, şi alte categorii de conţinut, cum ar fi muzica si comedie."

Pentru a vă oferi o mai bună idee de videoclipuri care sunt disponibile pentru sindicalizare pe site-ul dvs., de asemenea, pe care le-am creat-o galerie în care unele unităţi de conţinut video prezentate partenerilor. Reţineţi că, pentru a alege oricare dintre aceste conţinutul dvs. video pentru furnizorii de unitate, trebuie să obţineţi numele de utilizator YouTube lor, vizitând lor de canal pe YouTube, apoi puse in acest nume de utilizator "Canal" câmp la alegerea dvs. de conţinut pentru unitate.

În al doilea rând, suntem bucuroşi să anunţăm că acum suport video unităţi de 728x90 şi 160x600 mai multe formate pentru a se potrivi cu uşurinţă în site-ul dvs.
Aceste două noi formate video va cuprinde cinci miniaturi - atunci când un utilizator face clic pe una dintre miniaturi, o unitate de dimensiuni video vor apărea, împreună cu însoţitor anunţuri:


728x90 video unitate






728x90 video unitate, extinsă








160x600 video unitate, extinsă

Va genera câştiguri valabil pentru clicuri sau impresii pe anunţurile care apar. AdSense Setup tab. Pentru a utiliza noile formate, de care veţi avea nevoie pentru a crea noi unităţi de video-vă vizitând fila Configurare AdSense.
Pentru a alege noua pentru conţinutul dvs. video de unităţi, vă puteţi edita nici unul din jucatori sau înfiinţează noi unităţi video dedicate acestui conţinut nou. Vă rugăm să reţineţi că în prezent sunt unităţi video suportate doar pentru limba engleză sau în limba japoneză conturi în următoarele regiuni:

Australia, Canada, France, Ireland, Italy, Japan, Netherlands, New Zealand, Poland, Spain, United Kingdom, United States Australia, Canada, Franţa, Irlanda, Italia, Japonia, Olanda, Noua Zeelandă, Polonia, Spania, Marea Britanie, Statele Unite

În final, dacă nu s-au editat sau a făcut o nouă unitate de film recent, s-ar putea să nu fi observat că aveţi acum posibilitatea de previzualizare a tipuri de video pe care vor fi afişate în unitate, în funcţie de opţiunile de filtrare pe care le-aţi făcut. Am auzit că aţi vrut mai multe introspectivă în tipurile de conţinut care ar afişa, şi noi credem ca acest lucru va ajuta.

Deşi aveţi posibilitatea să utilizaţi video la fel ca orice alte unităţi de anunţ, de asemenea, că sunt un mare plus faţă de conţinutul paginii dumneavoastră.
Deci, vă recomandăm să utilizaţi video unităţi deoarece aţi putea avea încorporat utilizate videoclipuri YouTube in trecut - pentru a adăuga varietate şi de interes pentru utilizatorii dumneavoastră.

Vă mulţumim tuturor pentru feedback-ul asta ne ajuta pentru a face mai multe unităţi video utile pentru dumneavoastra. Dacă aveţi mai multe de a împărtăşi gândurile, vă rugăm să ne lăsaţi un comentariu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Custom Search